CINE SUNTEM

Producator Hale Metalice Industriale

La firma de constructii Davias Steel, noi credem ca siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii.

Ne străduim să creăm un mediu de lucru sigur în care toți angajații au primit instruire în materie de siguranță pentru a identifica și evita pericolele.Conducerea dezvolta constant și demonstrează în mod eficient un angajament cuprinzător față de siguranță.

image

Selectăm și pregătim cu atenție angajați calificați, astfel încât să ne putem recompensa cu performanțe remarcabile.

Recunoaștem și apreciem responsabilitatea noastră față de angajații noștri și ne concentrăm pe îmbunătățirea calității, siguranței și bunăstării companiei.

Compania noastră de construcții se mândrește cu furnizarea de produse si servicii de calitate la timp încă de la început. Ne străduim să muncim din greu în toate proiectele noastre respectând în mod constant cerințele, specificațiile și furnizând proiecte durabile.
Aceste proiecte sunt de înaltă calitate și răspund tuturor nevoilor proprietarilor la cel mai bun preț.

image
AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Transparenta si
profesionalism

Respectul fata
de client

Adaptabilitate
si pasiune

Calitatea serviciilor
oferite

Colectivul tanar, energic si inovator dispune de tehnologii si utilaje performante,care, cu experienta partenerilor nostri confera garantia calitatii produselor si serviciilor noastre.