+40722818733

Contacteaza-ne pentru a solicita o cotatie de pret pentru viitoarea locuinta!

Arhitectura moderna

Design unic pentru fiecare proiect in parte.

Personalizare

Poti personaliza locuinta dupa bunul plac!

CASE MODULARE

Experienta noastra ne recomanda!

Construim diverse tipuri de locuinte personalizate complet pentru fiecare client, in funcite de dorinte si necesitati. Va puteti alege compartimentarea casei, modul de asezare al containerelor, finisajele, culorile interioare si exterioare, precum si finisajele , astfel incat resedinta dumneavoastra va fi unica!

Suprafata Nelimitata

Nu exista o suprafata maxima pentru constructiile din containere, acestea pot depasi 350 – 400 mp si pot avea 3 – 4 etaje. Pot fi asezate pe orizontala sau verticala.

Este gata sa construiesti casa visurilor tale?

Contacteaza-ne si convinge-te ca vei avea garantia ca personalul nostru este calificat, are expertiza si experienta necesara pentru a duce proiectul tau la bun sfarsit.

Suntem aici pentru a te ajuta!

image
CONTAINERE DE LOCUIT

Containere rezidentiale

Davias Steel SRL va pune la dispozitie solutii complete, eficiente, adaptate nevoilor dumneavoastra pentru spatii de locuit.

Disponibilitate
imediata

Compartimentare
individuala

Adaptabile
si extensibile

Optiuni diverse
de echipare

Diverse configurații de containere de locuit asigură tot confortul necesar, de la băi și comparimentarea camerelor, la diverse finisaje pe pereți și pardoseli pentru băi, dormitoare, sufragerie sau bucătării.Totul poate fi asigurat la o calitate superioară conform cerințelor dvs. .

Izolarea adecvată poate asigura un confort termic ridicat atât pentru locuințe de vară, cât și pentru iarnă, reducând în același timp costurile de încălzire și răcire.

Containerul locuibil poate fi realizat cu diverse finisaje interioare sau exterioare, printre care am amintit: mocheta PVC, parchet laminat, mocheta, gresie, faianta, gips carton;
Totul este personalizat la comanda, dupa specificatii. Metodele de implementare și asamblare sunt eficiente si sustenabile datorita echipamentelor de calitate.

Dotari de baza constructii rezidentiale

Structura metalica

Protectie anti-coroziune

Culoare cadru metalic si panouri

Acoperis

Pereti exteriori

Podea

Instalatie electrica

PROIECTE CASE DIN CONTAINERE

Solutii mobile de spatiu pentru utilizare imediata

Puteti adauga fara probleme extensii la proiectul casei cu ajutorul sistemului flexibil de panouri. Dumneavoastra determinati suprafata si optiunile de echipare necesare, iar noi livram solutia de spatiu potrivita.

Contacteaza-ne acum

Ne poti contacta folosind datele de mai jos daca ai nevoie de o oferta personalizata pentru proiectul tau.

Adresa Sediu : Str. Gladiolelor nr. 7, Brasov
Gaseste-ne pe harta

Solicita cotatie

Dupa ce primim informatiile de la tine, vom programa o discutie in detaliu despre proiectul tau.